Fluturime nė gjith botėn

Fluturime nė gjith botėn

 

Zürich - Shkup

Zürich - Prishtinë

Zürich - Tiranë

nga 109.- CHF

nga 109.- CHF

nga 109.- CHF

Udhėtime nėpėr qytete

Udhėtime nėpėr qytete

 

Stamboll

Rom

Paris

nga 199.- CHF

nga 189.- CHF

nga 149.- CHF

 

 

Aranzhmane

Aranzhmane

 

Turqi

Dubai

Tunizi

nga 699.- CHF

nga 999.- CHF

nga 689.- CHF

 

Udhėtime me Autobus

Udhėtime me Autobus

 

Zvicër - Maqedoni

3 herë në javë

Nga Maqedonia për në:

nga 99.- CHF

 

IT, AT, DE, DK

 

Newsletter

Newsletter

 

Abononi tash Newsletter ton

pa asnjë detyrim dhe përfitoni nga Ofertat tona.

Kontakt

Kontakt

 

Pollog Turist Zvicër

 

Pollog Turist Maqedoni

info@pollogturist.ch

0041 (0) 71 911 33 19

00389 (0) 44 336 646

 

Pollog Turist Zvicër: Hubstrasse 32 9500 Wil
Pollog Turist Maqedoni: Rr. Ilindenit 83 1200 Tetovo 
Tel  +41 071 911 33 19 Fax +41 071 911 33 19 info@pollogturist.ch
Tel  +389 044 33 66 46  Fax +389 044 35 06 46 tetova@pollogturist.ch

© webagentur.ch